קציצות טופו תרד ופטריות בקארי תרד-קוקוס

שיתוף ב facebook
שיתוף ב-Facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב-WhatsApp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב-Telegram
שיתוף ב email
שיתוף במייל
שיתוף ב print
הדפסה

יום שישי חורפי, כולם רוצים לאכול קציצות ואני חושב לעצמי ׳איך יהנו הקציצות לשחות בקארי תרד-קוקוס מפנק…׳ וכך נולדה המנה המופלאה הזאת

רמת קושי

בינונית

זמן הכנות ובישול

שעה וחצי

מנות

5

:מה צריך

לקארי תרד-קוקוס:
 2 כוסות קרם קוקוס
 כוס תרד חלוט קלות
 כפית אבקת קארי
 שליש כפית כורכום
 שליש כפית קינמון
 כף שמן קוקוס

לקציצות:
600 גרם טופו
2 כוסות עלי תרד חלוטים קלות
2 בצלים בינוניים מטוגנים
חבילת פטריות יער
חבילת פטריות פורטבלו
1.5-2 כוסות קמח קוקוס או קמח סויה לטעם ניטרלי

איך מכינים:

מחממים תנור ל-160 מעלות ובמעבד מזון מעבדים עד למרקם חלק את כל רכיבי הקציצות,

מכדררים ומכניסים לתנור לשעה.

לאחר שהקציצות משחימות היטב מחממים במחבת את שמן הקוקוס.
בבלנדר מערבבים את יתר רכיבי הקארי (מלבד שמן הקוקוס) ומוזגים למחבת החמה.

מבשלים עד לרתיחה על אש נמוכה עם מכסה סגור, כשהקארי מגיע לרתיחה מכניסים את הקציצות ומכסים.

לאחר מספר דקות מערבבבים בעדינות ומכסים לעוד מספר דקות.

לאחר כ-10 דקות בישול עם הקציצות מכבים את האש ומגישים.

בתיאבון.

כתיבת תגובה

סגירת תפריט