סושי רו עם דיפ פסטו אבוקדו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב-Facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב-WhatsApp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב-Telegram
שיתוף ב email
שיתוף במייל
שיתוף ב print
הדפסה

אם אתם אוהבים סושי, אתם מוכרחים לנסות גם סושי חי! מאז שטעמתי, התאהבתי. תקחו ביס קראנצ׳י חלומי עם ירקות טריים ואתם תופתעו מאוד, בעיניי המתכון מתעלה על המקור ללא שום ספק

רמת קושי

קל

זמן הכנות ובישול

חצי שעה

מנות

6 רולים

מה צריך:

אבוקדו גדול

כוס עלי בזיליקום

כפית מיץ ליים

שליש כפית לואיזה מיובשת – רשות

4 עגבניות שרי ליקופן חתוכות לרבעים 

קערת מים

מחצלת לגלגול סושי


6 אצות נורי


12 עלי חסה


2 מלפפונים חתוכים למקלות


2 גזרים חתוכים למקלות

איך מכינים:

מבלנדרים למרקם דיפ חלק את האבוקדו, הבזיליקום, הליים והלואיזה המיובשת ומקשטים עם עגבניות שרי ליקופן.

מסדרים את המחצלת מעל הקרש ואת האצה עם הפסים לאורך מעל המחצלת כאשר הצד המחוספס פונה למחצלת.

מסדרים את הירקות לרוחב האצה בחלק שקרוב אלינו.

מגלגלים עם שתי ידיים סיבוב וחצי, מהדקים, משחררים את המחצלת ומחזיקים את הרול עם היד,

מרטיבים את קצה האצה, ומגלגלים עד הסוף ומהדקים בשנית כ- 4 שניות להדבקה של הרול.

עם סכין חד חותכים בחיתוך החלטי את הרול ל-2 ואז חותכים את שני החצאים חיתוך נוסף ומקבלים 4 יחידות סושי מכל רול.

בתיאבון.

כתיבת תגובה

סגירת תפריט