סלט סלק עם קרם מקדמיה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב-Facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב-WhatsApp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב-Telegram
שיתוף ב email
שיתוף במייל
שיתוף ב print
הדפסה

הסלט טעים ומומלץ מאוד גם ללא קרם המקדמיה, ניתן להחליף אותו בגרעיני רימון או בתמרים קצוצים נוספים לקבלת מנה דלת שומן. עקבו אחר הוראות ההכנה בסרטון לקצב מוזיקת הרגאיי

רמת קושי

קל

זמן הכנות ובישול

עשרים דקות

מנות

5

מה צריך:

לסלט:
2 סלקים גדולים מגוררים
כוס פטרוזיליה קצוצה
2 תמרים קצוצים
תאנה מיובשת מושרות כשעתיים
חצי כוס אנונה/רימון/תפוח עץ

לקישוט:
חצי כוס  שקדים מושרים וקלופים
 חצי כוס טבעות בצל ירוק

לקרם מקדמיה:
 כוס אגוזי מקדמיה מושרים ל-5 שעות
3 תמרים מגולענים
3 תאנים מיובשות מושרות כשעתיים
חצי כוס מיץ לימון
2 כפיות גרידת לימון
כוס וחצי מים

איך מכינים:

מבלנדרים את כל רכיבי קרם הסלק ומוזגים לתחתית קערת ההגשה.

מערבבים בקערה נפרדת את רכיבי הסלט ומסדרים את הר הסלק במרכז קערת ההגשה מעל קרם המקדמיה.

מקשטים עם השקדים והבצל הירוק ואוכלים לצלילי מוזיקת רגאיי.

בתיאבון.

כתיבת תגובה

סגירת תפריט