פרלינים חלב שקדים, קשיו, חרובים ונענע

שיתוף ב facebook
שיתוף ב-Facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב-WhatsApp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב-Telegram
שיתוף ב email
שיתוף במייל
שיתוף ב print
הדפסה

חטיפי שוקולד חלב חרובים מושלמים שכל אורח ישמח מאוד לקבל לצד משקה צ׳אי שקדים מרענן

רמת קושי

קל

זמן הכנות ובישול

20 דקות

מנות

20 פרלינים

מה צריך:

לחלב שקדים:
 חצי כוס שקדים מושרים 6-12 שעות
 2 תמרי ברהי
1.5 כוסות מים

לחמאת קשיו:
קשיו טחון בכמות הרצויה במטחנת תבלינים או בבלנדר עוצמתי

לפרלינים:
4 כפות אבקת חרובים אורגנית

תמרי ברהי 3 / 4 כפות סילאן

כפית תמצית וניל טבעית

1/3 כפית מלח ים אטלנטי

2 כפות חלב שקדים טרי

2 וחצי כפות חמאת קשיו 

איך מכינים:

מבלנדרים את רכיבי חלב השקדים ומסננים עם שקית בד.

בבלנדר מערבבים היטב את כל רכיבי הפרלינים, מוזגים לתבניות ומכניסים למקפיא לשעתיים. 

בתיאבון.

כתיבת תגובה

סגירת תפריט