שעועית, ברוקולי ופטריות מוקפצים ברוטב שום

שיתוף ב facebook
שיתוף ב-Facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב-WhatsApp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב-Telegram
שיתוף ב email
שיתוף במייל
שיתוף ב print
הדפסה

כשאני חוזר מאימון ומתחשק לי מנה יפה של חלבונים צמחיים טריים אני מכין את המוקפץ המפנק הזה עם הברוקולי, השעועית והפטריות ברוטב שום ואוכל את כל הווק בהנאה

רמת קושי

קל

זמן הכנות ובישול

עשרים דקות

מנות

2

מה צריך:

לרוטב שום:
 2 ליים קטנים קלופים / לימון קלוף
 2 כפות שום טרי קצוץ
 2 שיני שום
 פלפלון כתום
 כף וחצי עלי בזיליקום

למוקפץ:
3 כוסות שעועית ירוקה טריה
חבילת פטריות שמפיניון קטנות
2 כוסות פרחי ברוקולי
חציל פסים/רגיל קצוץ לקוביות
2 כפות שום טרי קצוץ
כף שמן זית

איך מכינים:

בבלנדר מערבבים את כל רכיבי הרוטב.

בווק מחממים את השמן, כשהשמן מגיע לרתיחה מוסיפים את השעועית הירוקה ומקפיצים על אש בינונית-גבוהה במשך כ-7 דקות עד לחריכה טובה, מוסיפים את כל יתר הרכיבים ומקפיצים היטב במשך כ-10 דקות.

מכבים את האש ומערבבים עם רוטב השום.

בתיאבון.

כתיבת תגובה

סגירת תפריט