פנקייק כוסמת עם קרם דובדבנים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב-Facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב-WhatsApp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב-Telegram
שיתוף ב email
שיתוף במייל
שיתוף ב print
הדפסה

אם חיפשתם אחר פנקייקים שווים ובריאים וכמובן ללא מוצרים מהחי, אתם יכולים להפסיק לחפש – קבלו אותם, חתיכים, מתוקים וללא גלוטן.

רמת קושי

קל

זמן הכנות ובישול

10 דקות

מנות

7 פנקייקים גדולים

מה צריך:

לפנקייקים:
כוס כוסמת ירוקה מושרית 8 שעות
כוס וחצי חלב קוקוס
3 תמרים מג׳הול
2 כפות שמן קוקוס
כף קינמון

לקרם דובדבנים:
כוס וחצי דובדבנים מגולענים
חצי כוס קשיו מושרה 3 שעות
לקישוט:
דובדבנים טריים
קוקוס טחון

איך מכינים:

  1.  מבלנדרים את כל רכיבי הפנקייקים.
  2. יוצקים את הבלילה באמצעות מצקת למחבת נון סטיק חמה מאוד על אש גבוהה ובסיבוב מגדילים את שטח הפנים של הפנקייק, הופכים לצד השני בזהירות באמצעות מרית כאשר קצה הפנקייק מתרומם מעט מעצמו. 
  3. טוחנים את הקשיו עם הדובדבנים ומורחים על הפנקייקים. מקשטים עם דובדבנים טריים וקוקוס טחון.

בתיאבון!

פנקייק ללא גלוטן 2
פנקייק ללא גלוטן

כתיבת תגובה

סגירת תפריט