עוגיות גלידה RAW בשלושה צבעים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב-Facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב-WhatsApp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב-Telegram
שיתוף ב email
שיתוף במייל
שיתוף ב print
הדפסה

חרובים, פפאיה ומישמיש אלו הגלידות הטבעיות שבחרתי להכין ולמרוח על שכבת גלידת המקדמיה שמעל עוגיות הפקאן ותותי העץ המיובשים. הייתה גלידת פירות יער אך לא נשאר מה לצלם…

רמת קושי

קל

זמן הכנות ובישול

35 דקות

מנות

13 עוגיות

מה צריך:

לעוגיות:
כוס וחצי תותי עץ מיובשים
כוס פקאן מושרה ל-3 שעות
10 תמרים דקל נור
לגלידה מקדמיה:
חצי כוס אגוזי מקדמיה מושרים ל-3 שעות
5 תמרים דקל נור
3/4 כוס מים

לגלידה פפאיה:
כוס פפאיה קפואה
לגלידה מישמיש:
כוס מישמיש קפוא
לגלידה חרובים:
3 כפות אבקת חרובים
כוס קשיו / חצי כוס מקדמיה מושרים ל-3 שעות
6 תמרים דקל נור

איך מכינים:

  1. טוחנים כל גלידה בנפרד ומכניסים להקפאה.
  2. טוחנים את כל רכיבי העוגיות ומכניסים להקפאה.
  3. לאחר שעתיים מכינים עוגיות באמצעות רינג ומכניסים להקפאה נוספת לעוד שעתיים.
  4. באמצעות כף מורחים על כל עוגייה גלידת מקדמיה ומכניסים לשעתיים להקפאה.
  5. באמצעות כף מורחים שכבה שניה של גלידות צבעוניות ומכניסים להקפאה לשעתיים.

בתיאבון!

גלידה raw
עוגיות גלידה raw

כתיבת תגובה

סגירת תפריט